top of page
Outdoor Aerobics
Cooking Eggs
art intro
Working on a Pottery Wheel

Λάβετε μέρος σε ξεχωριστές εκδηλώσεις - Δημιουργήστε κοινωνικές σχέσεις

 

Ποιοί είμαστε;

Το Tree of Life Centre (TOLC) είναι ένας χώρος ο οποίος παρέχει πολιτιστικές εκδηλώσεις και πρωτότυπα εργαστήρια εκμάθησης με απώτερο σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες όπου  πραγματοποιείται η ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων μεταξύ άτομα που ψάχνουν μια ποιοτική αλλαγή στην καθημερινότητά τους. Αποτελεί ελκυστική επιλογή για τη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων με ιδανικές αίθουσες να φιλοξενούν παρουσιάσεις, ημερίδες και εκθέσεις, καθώς και ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εκδηλώσεων.

Ιστορικό

Το 2016, στην καρδιά της Λάρνακας (πίσω από την Αμερικανική Ακαδημία), ένα γωνιακό αναπαλαιωμένο κτίριο, βυθισμένο στο πράσινο, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της. Ένας χώρος εμπνευσμένος από τη φύση, το Tree of Life centre, δηλαδή το Δέντρο της Ζωής, μεταμορφώνεται σε ένα πολυχώρο συνεδρίων, και ποιοτικής ψυχαγωγίας. Σήμερα, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας, δράσης και επικοινωνίας που αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από το κοινό γιατί είναι ένας χώρος ξεχωριστός και ταυτόχρονα προσιτός και οικείος.

Φιλοσοφία

Το Tree of Life Centre (TOLC) δημιουργήθηκε με όραμα να αποτελέσει ένα πρωτοποριακό και ζωντανό κέντρο που ξεχωρίζει για την απλότητα και χρησιμότητα του, ενώνοντας τον πολιτισμό, την τέχνη, την επαγγελματικότητα και την ψυχαγωγία. Το TOLC είναι ένας προορισμός που διατηρεί την ανθρώπινη διάσταση και τη «ζεστασιά» του μέσω κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Γιατί εμάς;

Το TOLC είναι ένα κέντρο πολλαπλών δράσεων, όπου πραγματοποιούνται συνεδριακές ημερίδες, κοινωνικές, πολιτιστικές, επιστημονικές παρουσιάσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλά άλλα. Προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες, από εναλλακτικές εκδηλώσεις μέχρι πρωτοποριακές εκδηλώσεις για άτομα όλων των ηλικιών.

Τι προσφέρουμε;

Το TOLC συνδέει έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτές με κατάλληλα εξοπλισμένες αίθουσες για να έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε καινούριες δεξιότητες και μοναδικές εμπειρίες.

 

Με στόχο τη δια βιου μάθηση, τα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά μας προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε ηλικιακή ομάδα, αφού:

Αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων

Διαθέτει εκθεσιακούς χώρους και εξοπλισμένες αίθουσες κατάλληλες για συμπόσια, ομιλίες, ημερίδες και συνεδρίες.

Παρέχει την ενοικίαση αιθουσών για επαγγελματικές συναντήσεις.

Προσφέρει στο δικό σας χώρο βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για ομάδες και εταιρείες (Workplace & Employee Wellness Programmes)

Events at the Tree of Life centre

Εξερευνήστε τα εργαστήρια, σεμινάρια και το πρόγραμμά μας από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων

Host an even at Tree of Life center

"Έχετε γνώση που θέλετε να μοιραστείτε;" 

 

Θα μπορούσε να είναι ένα χόμπι ή μια δεξιότητα που είστε παθιασμένοι ή το επάγγελμά σας και θέλετε να το μοιραστείτε με άλλους.

Διοργανώστε την δικό σας εκδήλωσηή η νοικιάσετε δωμάτιο για ιδιωτική συνάντηση.

FB_IMG_1510035749525.jpg
29-6-17-1541_edited.jpg
27173533_1993316227623765_56831176155634
received_2504351979594281.jpeg

Το κέντρο είναι ένα ιδανικό μέρος για κάθε ομάδα ανθρώπων που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους και τις εγκαταστάσεις τους για να διεξάγουν τις δικές τους ιδιωτικές συναντήσεις. Από μικρές ομάδες έως μεγάλες επαγγελματικές συναντήσεις, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας

Aναβαθμισμένη καθημερινά

 

Επισκεφθείτε μας στο Facebook Κάντε LIKE την σελίδα μας - Ακολουθήστε μας -

Δείτε και μοιραστείτετις εκδηλώσεις μας 

Employee and workplace wellness program

Τα κίνητρα και οι ανταμοιβές παράγουν πολλά θετικά αποτελέσματα σε κάθε επιχείρηση. Είναι αποδεδειγμένο ότι σας εξοικονομεί εσάς και τα χρήματα της εταιρείας σας και συμβάλλετε στην ευημερία του προσωπικού σας.

Μάθετε γιατί τα προγράμματα ευεξίας στο χώρο εργασίας είναι ένα βήμα μπροστά

Find tree of life on the map

Βρείτε μας εύκολα χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google 

bottom of page