Tree of Life Centre

                          

Το “Tree of Life”, είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών, του σύγχρονου  ανθρώπου, για να καλύψει την πνευματική, προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη, αλλά και καλλιέργεια του.


Το Tree of Life δημιουργήθηκε κάτω από προσεγμένη μελέτη και σκέψη, για τα δεδομένα της χώρας μας.

Λειτουργεί σαν πολυδύναμο, κοινωνικό έργο που προσφέρει ευκαιρίες για πνευματική, προσωπική, ψυχοκοινωνική βελτίωση και καλλιέργεια μέσα από διάφορες και πρωτοεφαρμοσμένες εναλλακτικές δραστηριότητες, κινητοποιήσεις, βιωματικά εργαστήρια, θεωρητικές συζητήσεις, κ.ό.κ.   


Το “Tree of Life”, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Λάρνακας και διαθέτει ευρύχωρο άνετο και ζεστό περιβάλλον. Από την αρχιτεκτονική του αναπαλαιωμένου σπιτιού μέχρι τον συνδυασμό της ξύλινης διακόσμησης παραπέμπει συνειρμικά τον επισκέπτη σε στοιχεία ηρεμίας και της φύσης, κάτι που προκαλεί ταύτιση με συνθήκες οικείες του σπιτιού και της οικογένειας (βιβλιοθήκη με τζάκι, κουζίνα, βεράντα, κήπο). Η πλούσια φύση του εξωτερικού χώρου του καθιστά προς τον επισκέπτη την έλξη της ηρεμίας και της ξεκούρασης.  


Ως Επισκέπτης μπορείς να απολαύσεις το ρόφημα σου στη βιβλιοθήκη μπροστά στο τζάκι, στη βεράντα ή στον κήπο. 

Σαν Ενδιαφερόμενος για συμμετοχή σε κάποιο εργαστήρι ή παρουσίαση για τη διεύρυνση των γνώσεων σου, ή για τον εμπλουτισμό της ζωής σας, θα βρείτε σύντομα όλες τις πληροφορίες για τις προσεχείς παρουσιάσεις και εργαστήρια, οι οποίες θα αναρτηθούν στη σελίδα μας.

Ως Εκπαιδευτής μπορείτε να επωφεληθείτε τους κατάλληλα εξοπλισμένους χώρους οι οποίοι είναι σε θέση να δεχθούν οποιουδήποτε είδους και μορφής  εργαστηρίου,  παρουσίασης  και  χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθετήσεις επικοινωνήσετε στο ‎24 821921/95711801

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Συνέντευξη για το περιοδικό Mycity

1) Υπάρχουν ακόμα μερικοί άνθρωποι που είναι πλήρως ενημερωμένοι ως προς το τι είναι το T.O.L.C, μπορείτε να το εξηγήσετε για το ακροατές μας εδώ;

Το T.O.L.C είναι ένα άνετο μέρος που πολλοί το αισθάνονται σαν να είναι το δεύτερο τους σπίτι. Σε αυτή τη μικρή όαση συμβαίνουν πολλά και διάφορα, κυρίως η ανταλλαγή γνώσεων! Είναι τόσο απλό. Ένα μέρος όπου ομοϊδεάτες άνθρωποι συγκεντρώνονται για να συμμετέχουν σε συναντήσεις που έχουν νόημα, να ανταλλάσσουν ιδέες απολαμβάνοντας βιολογικά εδέσματα, αλλά κυρίως να μεταδίδουν ή να λαμβάνουν γνώσεις και δεξιότητες. Εδώ ενθαρρύνουμε τις ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές συναντήσεις για οποιοδήποτε θέμα, εφ 'όσον είναι χρήσιμο και ενδιαφέρον για το κοινό.

2) Έχετε ένα σύνθημα για το κέντρο;

Ναι έχουμε:

"[Ο χώρος] όπου γίνεται προσωπικός εμπλουτισμός και ανάπτυξη, και ανταλλαγή γνώσεων"

Πιστεύουμε ότι το σύνθημά μας δίνει μια αρκετά καλή εξήγηση για το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και γιατί είμαστε εδώ.

3) Ποιο είναι το κίνητρο πίσω από το T.O.L.C;

Δεδομένου ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και η μάθηση είναι το κλειδί για να παραμείνει κανείς “νέος”, έχουμε συνδυάσει τα δύο συτά στοιχεία με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε ένα χώρο που προσφέρει εναλλακτικές, μοναδικές, διαφωτιστικές εκδηλώσεις - ο ιδανικότερος τρόπος χαλάρωσης! Οι σύγχρονες πόλεις μας χρειάζονται χώρους όπου ο κόσμος μπορεί να πάει στον ελεύθερο του χρόνο όχι μόνο να βρεθεί με φίλους του αλλά να περάσει ποιοτικά και επιμορφωτικά τον χρόνο του. Η μάθηση πρέπει να είναι δια βίου, και ενώ όλοι πιεζόμαστε να βρούμε προσωπικό χρόνο, εμείς συνδυάσαμε για τον κόσμο που θέλει να συνεχίσει να μαθαίνει, εκδηλώσεις που είναι χαλαρές και ενημερωτικές. Για να έρθετε στο προσιτό και φιλικό μας περιβάλλον, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα μας (www.treeoflifelc.com) ή στο fb (https://www.facebook.com/treeoflifelearningcentre/) και ψάξτε τις εκδηλώσεις μας για κάτι οικείο ή εντελώς νέο για σας. Κάντε τηλεφωνικώς την κράτησή σας ή στείλτε messenger μήνυμα. Όταν έρθετε για πρώτη φορά σας ξεναγούμε στον χώρο μας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να πιείτε το ποτό της επιλογής σας. Οι εγκάρδιες συνομιλίες και οι νέες γνωριμίες ενθαρρύνονται σε μεγάλο βαθμό.

4) Τι είδους εκδηλώσεις προσφέρετε στο κέντρο;

Αυτήν την ερώτηση μας κάνουν συνεχώς και πάντα διότι αλλάξουν τα θέματα συνεχώς ότι πούμε τώρα μπει να μην ισχύει πιο μετά. Οι εκδηλώσεις που προσφέρονται στο κέντρο μας είναι πολλά και καλύπτουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Πιο εύκολο θα ήταν να σας έλεγα τι κάναμε μέχρι τώρα για να καταλάβετε τι προσφέρουμε...


(Δεξιότητες/ γνώσεις)

Σκάκι για παιδιά/ αρχάριους, ξυλογλυπτική, χειροτεχνίες, γευσιγνωσίας μπύρας, ζυθοποιία, αφηγηματική τέχνη, νευρογλωσσικός προγραμματισμός, μύθοι VS πραγματικότητα και άλλα πολλά.


(Εναλλακτικές)

Χορός των Chakra, Παραδοσιακός Μεξικάνικος χορός, Qi-Gong,Tai-chi, ρέικι, θεραπείες με κρύσταλα, διαλογισμός, γιόγκα, αναπνευστικές τεχνικές για αναγέννηση και χαλάρωση (brearthworks) και άλλα πολλά.


Ομάδες στήριξης για:

Άτομα ΛΟΑΤ

Αυτούς που έχασαν κάποιο αγαπημένο  πρόσωπο

Αυτούς που θέλουν να μάθουν να τρώνε καλύτερα

Άτομα που νίκησαν τον καρκίνο


Love Cafe για συζήτηση περί αγάπης, σεξ και άλλα θέματα ταμπού

Ψυχαγωγικές:

Καλλιτεχνική Βραδιά ποίησης, διήγησης, κινηματογράφου, κωμωδίας

(με ανοιχτό μικρόφωνο, δηλαδή όποιος θέλει λαμβάνει μέρος)...

Θέατρο σκιών Καραγκιόζη


Υγεία:

Ατομικό θεραπευτικό μασάζ, ολιστική αρωματοθεραπεία 

Πιλάτες

Καθάρισμα λεμφαδένων

Πώς βελτιώνουμε τη ζωή μας με βότανα;

Πώς εμπλουτίζουμε τη ζωή μας πίνοντας χυμούς;

Τα ωφελήματα της ωμοφαγίας.


… και παρά πολλά άλλα έρχονται!

5) Σε τι υπερηφανεύεστε για το T.O.L.C?

Από τότε που ανοίξαμε τις πόρτες μας τον Νοέμβριο του 2016, συναντήσαμε πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπους και μοιραστήκαμε υπέροχες στιγμές μαζί τους. Τα πιο ωραία συμβαίνουν και μετά τα ‘μαθήματα’ όταν κάθεσαι στη βεράντα με αγνώστους και στο τέλος αναπτύσσονται φιλίες!


Για μας που περνάμε πολύ χρόνο εδώ στο κέντρο, κάθε μέρα μαθαίνουμε και οι ίδιοι πολλά. Κάτι που μας έκανε εντύπωση είναι το πώς δεν έχουμε διαφημίσει τον χώρο μας μέχρι στιγμής και από στόμα σε στόμα, ο κόσμος μας έχει μάθει και μας εντυπωσιάζουν τα καλά λόγια τους!
Είμαι υπερήφανος που το Tree of Life (Δέντρο της Ζωής) έχει ‘μεγαλώσει’ και έχει αποκτήσει τη δική του μοναδική και πρωτότυπη ταυτότητα. 


Το Tree of Life (Δέντρο της Ζωής) όχι μόνο με κάνει περήφανο, θα έπρεπε να κάνει κάθε άνθρωπο από τη Λάρνακα περήφανο, καθώς είναι το μοναδικό κέντρο του είδους του σε όλο το νησί.

Events at the Tree of Life Cnetre
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ;
ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Contact us by phone on: (+357)24821921 or 95711801

 Follow us  

Our Social Media Platforms

  • Viber-4.0-for-iOS-app-icon-small
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Stay up to date with our events

#TreeofLifeCentre #Learning #Fun #Events #Cyprus #New #Skills #Wellness #CyprusEvents #TreeOfLife #Event #Workshops

#Lectures #Seminars #Courses #ShareKnowledge #TOLC #Cultivateyourmind #InspireMe #Larnaka #Larnaca #ThingsToDoInLarnaca #ThingsToDo #Seminars #Yoga #MovieNights #Documentaries #Meditation #Theater #Kids #Talks #BellyDance #Burlesque #Reiki #Improvisation #Comedy #OpenMic #Pilates #OSHO #BookClub #Qigong #TaiChi #KungFu #StandUp